Oua-umplute

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat)

Ouăle umplute (cu sau fără pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care îl pregătesc la orice masă festivă, uşor de preparat şi care se consumă foarte repede. Ouăle […]

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat) publicat: 2021-03-20T09:37:27+02:00, actualizat: 2021-03-20T10:33:00+02:00 by Reţete începători
Pasta-de-peste

Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. Cum consumul moderat de peşte are efecte pozitive […]

Pastă de peşte publicat: 2021-01-16T08:11:45+02:00, actualizat: 2021-01-16T09:46:09+02:00 by Reţete începători
Cosulete-de-cartofi

Coşuleţe de cartofi

În momentele în care vreţi să gătiţi ceva nou, gustos şi uşor puteţi încerca aceste atractive coşuleţe de cartofi. Sunt perfecte ca şi aperitive sau gustări. Partea cea mai bună […]

Coşuleţe de cartofi publicat: 2020-09-26T09:15:02+03:00, actualizat: 2020-09-26T10:37:39+03:00 by Reţete începători
Ciuperci-cu-maioneza

Ciuperci cu maioneză

Salata de ciuperci cu maioneză este un aperitiv uşor, care se face repede şi se consumă la fel de repede, mai ales atunci când este rece, tocmai scoasă din frigider! […]

Ciuperci cu maioneză publicat: 2019-05-24T08:40:42+03:00, actualizat: 2019-05-24T09:55:02+03:00 by Reţete începători
Piftele

Piftele (chiftele)

Piftelele – un aperitiv pe care eu îl fac cu carne de porc, mai ales când nu am mult timp de gătit. Este ideal şi uşor de făcut. Sfat: Ca să […]

Piftele (chiftele) publicat: 2019-03-17T13:48:48+02:00, actualizat: 2019-03-17T15:02:19+02:00 by Reţete începători
1 2 3