Ciorba-de-cartofi-cu-tarhon

Ciorbă de cartofi cu tarhon

În fiecare zi trebuie să facem mâncare şi câteodată nu prea mai avem idei. Astăzi, vă propun o reţetă rară: ciorbă de cartofi cu tarhon. Ciorba cu tarhon este specifică […]

Ciorbă de cartofi cu tarhon publicat: 2017-05-04T13:51:44+00:00, actualizat: 2017-05-04T18:03:46+00:00 by Reţete începători
Ciorba-de-miel

Ciorbă de miel

Pe lângă drob, ciorba de miel este al doilea preparat ce nu trebuie să lipsească de la masa pascală. Iată şi reţeta care nu este deloc complicată: Ingrediente – 2 […]

Ciorbă de miel publicat: 2017-04-07T17:32:39+00:00, actualizat: 2017-04-07T18:58:34+00:00 by Reţete începători
Ciorba-de-loboda

Ciorbă de ştevie sau lobodă

Ciorba de ştevie sau de lobodă este o mâncare pe care o fac primăvara şi vara şi îmi place să o mănânc adesea rece. Loboda de exemplu este una dintre […]

Ciorbă de ştevie sau lobodă publicat: 2017-04-06T12:19:40+00:00, actualizat: 2017-04-06T21:44:08+00:00 by Reţete începători
Ciorba-de-perisoare

Ciorbă de perişoare

La noi în familie ciorbele fac legea, iar ciorba de perişoare ocupă primul loc în topul preferinţelor. Această veche ciorbă tradiţională românească este uşor de pregătit şi este foarte gustoasă. Iată reţeta: […]

Ciorbă de perişoare publicat: 2014-08-28T11:00:11+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători

Ciorbă de dovlecei

Ciorba de dovlecei este o ciorbă uşoară care se poate mânca şi rece. Ingrediente – 2 dovlecei – 2 cepe – 1 morcov – 1 ţelină – 1 păstârnac – 2 […]

Ciorbă de dovlecei publicat: 2013-08-29T16:49:53+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători
1 2