Ciorba-de-loboda

Ciorbă de ştevie sau lobodă

Ciorba de ştevie sau de lobodă este o mâncare pe care o fac primăvara şi vara şi îmi place să o mănânc adesea rece. Loboda de exemplu este una dintre […]

Ciorbă de ştevie sau lobodă publicat: 2020-04-25T10:19:40+03:00, actualizat: 2020-04-25T11:01:49+03:00 by Reţete începători
Ciorba-de-miel

Ciorbă de miel

Pe lângă drob, ciorba de miel este al doilea preparat ce nu trebuie să lipsească de la masa pascală. Iată şi reţeta care nu este deloc complicată: Reţeta Ciorbă de […]

Ciorbă de miel publicat: 2020-04-13T09:32:39+03:00, actualizat: 2020-04-13T10:37:55+03:00 by Reţete începători
Ciorba-de-salata

Ciorbă de salată

Ciorba de salată este o ciorbă uşoară, de sezon, apreciată mult pentru că se poate consuma şi rece. Iată o reţetă delicioasă completată cu ou, slănină şi usturoi. Ingrediente – […]

Ciorbă de salată publicat: 2020-04-11T10:00:43+03:00, actualizat: 2020-04-11T11:12:46+03:00 by Reţete începători
Ciorba-de-perisoare

Ciorbă de perişoare

La noi în familie ciorbele fac legea, iar ciorba de perişoare ocupă primul loc în topul preferinţelor. Această veche ciorbă tradiţională românească este uşor de pregătit şi este foarte gustoasă. Iată reţeta: […]

Ciorbă de perişoare publicat: 2020-03-21T10:00:11+03:00, actualizat: 2020-03-21T11:40:45+03:00 by Reţete începători
Fasole-cu-coasta-afumata

Fasole cu coastă afumată şi tarhon

Fasolea cu coastă afumată şi tarhon este o altă reţetă învăţată de la soacra mea. Ingrediente – 2 căni fasole – 1 cartof – 1 ceapă – 1 morcov – […]

Fasole cu coastă afumată şi tarhon publicat: 2019-06-15T10:41:31+03:00, actualizat: 2019-06-15T13:36:26+03:00 by Reţete începători
1 2