Piftele (chiftele)

Un aperitiv pe care eu îl fac cu carne de porc, mai ales când nu am mult timp de gătit, este ideal şi uşor de făcut.

SfatCa să nu prăjesc foarte mult, pregătesc o tavă, pun ulei în ea şi fac piftelele în cuptor.

Ingrediente

– 1 ceapă
– 1 cartof
– 1 vârf de cuţit de sare
– Piper, usturoi
– 1 ou
– Pesmet
– Pătrunjel
– Mărar
– 1/2 Kg. carne de porc tocată
– ulei

Se amestecă ingredientele, se fac piftelele şi se trec prin făină.

Piftele (chiftele) 2

Se pun în tavă la cuptor, avem grijă să le întoarcem ca să nu se ardă.

Piftele (chiftele) publicat: 2013-05-20T08:48:48+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători