Friptura-de-miel

Friptură de miel

Carnea de miel, consumată cu moderaţie, are proprietăţi benefice pentru organism. Acordaţi totuşi o atenţie sporită atunci când o consumaţi la masa pascală, tinând cont că aceasta se serveşte după […]

Friptură de miel publicat: 2022-04-20T15:52:31+03:00, actualizat: 2022-04-20T16:49:40+03:00 by Reţete începători
Friptura-la-cuptor

Ce carne alegem pentru friptura la cuptor? Cât se ţine carnea în cuptor? Trucuri pentru cea mai bună friptură la cuptor

Ce carne alegem pentru friptura la cuptor? Carne de porc De la porc se alege spata sau pulpa cu puţină grăsime, ca să nu fie uscată şi fadă. Muşchiul de […]

Ce carne alegem pentru friptura la cuptor? Cât se ţine carnea în cuptor? Trucuri pentru cea mai bună friptură la cuptor publicat: 2021-02-06T12:58:57+02:00, actualizat: 2021-02-06T13:42:03+02:00 by Reţete începători
Friptura-de-caprioara-la-cuptor

Friptură de căprioară la cuptor

Friptura de căprioară nu se face foarte uşor, zic asta în primul rând pentru că trebuie să aşteptaţi o zi întreagă până stă carnea la fezandat şi abia apoi se […]

Friptură de căprioară la cuptor publicat: 2020-11-14T09:55:33+02:00, actualizat: 2020-12-12T12:04:48+02:00 by Reţete începători