Gogosi

Gogoşi

Gogoaşa, desertul binecunoscut pe glob, pare să nu se demodeze niciodată. Se prepară migălos prin prăjirea aluatului de făină, în diverse forme după bunul plac (inele, sfere, discuri, împletituri etc.) […]

Gogoşi publicat: 2019-08-03T09:03:37+03:00, actualizat: 2019-08-03T10:52:51+03:00 by Reţete începători
Crema-de-zahar-ars

Cremă de zahăr ars

Crema de zahăr ars a fost şi rămâne desertul care se face repede şi satisface pe toată lumea, din toată lumea! Reţeta cunoscută încă din 1691 sub denumirea de Crème brûlée […]

Cremă de zahăr ars publicat: 2019-07-06T08:34:14+03:00, actualizat: 2019-07-06T09:07:47+03:00 by Reţete începători
Cozonac-cu-nuci-stafide-rahat

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat

Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat publicat: 2019-04-26T14:52:53+03:00, actualizat: 2019-04-26T16:03:04+03:00 by Reţete începători
Pască

Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac

Pasca este un preparat tradiţional ce nu lipseşte din meniul de Paşte. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor preferă să o cumpere de-a gata, însă cu siguranţă aceasta nu se […]

Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac publicat: 2019-04-24T07:34:16+03:00, actualizat: 2019-04-24T08:46:12+03:00 by Reţete începători
Gogosi-Donuts

Gogoşi (Donuts)

Cine nu a poftit măcar o dată renumitele gogoşi Donuts? Faimoase pentru forma lor şi pentru pufoşenie le vedem adesea prin filme, servite cu poftă de către toţi poliţiştii americani. […]

Gogoşi (Donuts) publicat: 2019-01-21T15:14:50+03:00, actualizat: 2019-01-21T16:25:05+03:00 by Reţete începători
1 2 3 4