Cozonac-cu-nuci-stafide-rahat

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat

Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat publicat: 2018-04-07T15:52:53+00:00, actualizat: 2018-04-07T16:10:56+00:00 by Reţete începători
Pască

Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac

Pasca este un preparat tradiţional ce nu lipseşte din meniul de Paşte. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor preferă să o cumpere de-a gata, însă cu siguranţă aceasta nu se […]

Pască cu brânză de vaci în aluat de cozonac publicat: 2018-04-07T11:34:16+00:00, actualizat: 2018-04-07T12:28:22+00:00 by Reţete începători
Coliva

Colivă

Coliva este elementul principal şi absolut necesar pentru pomenirea celor decedaţi. Coliva, făcută din grâu fiert, îndulcită cu miere sau cu zahăr, închipuie însuşi trupul mortului, deoarece hrana principală a […]

Colivă publicat: 2017-12-12T13:21:12+00:00, actualizat: 2017-12-12T13:21:12+00:00 by Reţete începători
Gogosi-Donuts-1

Gogoşi (Donuts)

Cine nu a poftit măcar o dată renumitele gogoşi Donuts? Faimoase pentru forma lor şi pentru pufoşenie le vedem adesea prin filme, servite cu poftă de către toţi poliţiştii americani. […]

Gogoşi (Donuts) publicat: 2016-05-15T13:14:50+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:39+00:00 by Reţete începători
Chec-cu-nuci-si-cacao

Chec cu nuci şi cacao

Iată astăzi un chec care se face uşor şi repede, un desert ideal recomandat atunci când nu ai mult timp pentru migălit. Nu trebuie să vă faceţi griji prea multe […]

Chec cu nuci şi cacao publicat: 2016-03-09T07:39:00+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:39+00:00 by Reţete începători
1 2 3 4