Checul cu cacao este un desert binecunoscut, ce se face repede şi se consumă la fel de repede. Iată reţeta: 1. Ingrediente a) 1 pahar ulei; b) 1 pahar lapte; c) […]

Checul cu cacao este un desert binecunoscut, ce se face repede şi se consumă la fel de repede. Iată reţeta: 1. Ingrediente a) 1 pahar ulei; b) 1 pahar lapte; c) […]
Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesită multă atenţie, dar efortul şi rezultatul vor fi pe măsură. Ştiu, probabil vă sperie deja dacă sunteţi […]
Pasca este un preparat tradiţional ce nu lipseşte din meniul de Paşte. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor preferă să o cumpere de-a gata, însă cu siguranţă aceasta nu se […]
Când bunica spune „iarăşi fac Gomboţ”, toata casa este fericită! Încep negocierile cu bucătarul pentru numărul de gomboţi per căciulă, se discută despre cantitatea îndestulătoare a pesmetului, despre gradul de […]
În fiecare an pregătim cu mare nerăbdare tradiţionalul desert numit măcinici sau mucenici. Este nevoie de câteva porţii zdravene de măcinici pentru a sătura pe toată lumea, indiferent de vârstă! […]