Meniu masă festivă No.3

De ziua soţului meu, aşa cum ne-am obişnuit, iar am avut musafiri :)

Iată meniul pus în practică cu această ocazie:


1. Aperitivul

Pentru aperitiv am preparat, după reţetele pe care le găsiţi pe acest site, următoarele:

a) salată de boeuf;

b) ouă umplute;

c) piftele.


De asemenea am pus pe masă, tăiate bucăţele, următoarele:

a) brânză telemea;

b) ceapă verde;

c) roşii.



Ţuica de casă nu a lipsit de pe masă în timpul aperitivului.


2. Felul întâi

Pentru felul întâi am făcut:

a) ciorbă de salată verde cu slănină şi ou.


3. Felul doi

Pentru felul doi am făcut salată şi fripturi astfel:

a) salată orientală;

b) friptură de porc;

c) ficat de porc;

d) cârnaţi de grătar.


Pe masă am adăugat şi acrituri:

a) castraveţi muraţi;

b) gogoşari în oţet.



Apa minerală a fost prezentă pe toată durata mesei, iar berea a fost mai mult decât binevenită la felul 2.


4. Desertul

Desertul a constat din:

a) fundiţe cu caşcaval;

b) saleuri cu mac;

c) prăjituri cremşnit.


Cârnaţi de grătar, ficat de porc şi friptură de porc

Cârnaţi de grătar, ficat de porc şi friptură de porc


Etichete

– Meniu pentru ziua de naştere a soţului; meniu onomastică musafiri.




Meniu masă festivă No.3 publicat: 2025-05-13T08:39:31+02:00, actualizat: 2025-05-13T09:22:03+02:00 by Reţete începători