De ziua soţului meu, aşa cum ne-am obişnuit, iar am avut musafiri :)
Iată meniul pus în practică cu această ocazie:
1. Aperitivul
Pentru aperitiv am preparat, după reţetele pe care le găsiţi pe acest site, următoarele:
a) salată de boeuf;
b) ouă umplute;
c) piftele.
De asemenea am pus pe masă, tăiate bucăţele, următoarele:
a) brânză telemea;
b) ceapă verde;
c) roşii.
Ţuica de casă nu a lipsit de pe masă în timpul aperitivului.
2. Felul întâi
Pentru felul întâi am făcut:
a) ciorbă de salată verde cu slănină şi ou.
3. Felul doi
Pentru felul doi am făcut salată şi fripturi astfel:
a) salată orientală;
b) friptură de porc;
c) ficat de porc;
d) cârnaţi de grătar.
Pe masă am adăugat şi acrituri:
a) castraveţi muraţi;
b) gogoşari în oţet.
Apa minerală a fost prezentă pe toată durata mesei, iar berea a fost mai mult decât binevenită la felul 2.
4. Desertul
Desertul a constat din:
a) fundiţe cu caşcaval;
b) saleuri cu mac;
c) prăjituri cremşnit.
Cârnaţi de grătar, ficat de porc şi friptură de porc
Etichete
– Meniu pentru ziua de naştere a soţului; meniu onomastică musafiri.