Meniu masă festivă No.3

De ziua soţului meu, aşa cum ne-am obişnuit, iar am avut musafiri 🙂 Iată meniul pus în practică cu această ocazie:

Aperitivul

Pentru aperitiv am preparat, după reţetele pe care le găsiţi pe acest site, următoarele:
salată de boeuf
ouă umplute
piftele.

De asemenea am pus pe masă, tăiate bucăţele, următoarele:
brânză telemea
ceapă verde
roşii.

Ţuica de casă nu a lipsit de la masă în timpul aperitivului.

Felul întâi

Pentru felul întâi am făcut:
ciorbă de salată verde cu slănină şi ou.

Felul doi

Pentru felul doi am făcut salată şi fripturi astfel:
salată orientală
friptură de porc
ficat de porc
cârnaţi de grătar.

Cârnaţi de grătar, ficat de porc şi friptură de porc

Pe masă am adăugat şi acrituri:
castraveţi muraţi
gogoşari în oţet.

Desertul

Desertul a constat din:
fundiţe cu caşcaval
saleuri cu mac
prăjituri cremşnit.


Meniu masă festivă No.3 publicat: 2020-06-06T11:39:31+03:00, actualizat: 2020-06-06T12:39:20+03:00 by Reţete începători