De ziua soţului meu, aşa cum ne-am obişnuit, iar am avut musafiri :) Iată meniul pus în practică cu această ocazie:
Aperitivul
Pentru aperitiv am preparat, după reţetele pe care le găsiţi pe acest site, următoarele:
– salată de boeuf
– ouă umplute
– piftele.
De asemenea am pus pe masă, tăiate bucăţele, următoarele:
– brânză telemea
– ceapă verde
– roşii.
Ţuica de casă nu a lipsit de la masă în timpul aperitivului.
Felul întâi
Pentru felul întâi am făcut:
– ciorbă de salată verde cu slănină şi ou.
Felul doi
Pentru felul doi am făcut salată şi fripturi astfel:
– salată orientală
– friptură de porc
– ficat de porc
– cârnaţi de grătar.
Pe masă am adăugat şi acrituri:
– castraveţi muraţi
– gogoşari în oţet.
Desertul
Desertul a constat din:
– fundiţe cu caşcaval
– saleuri cu mac
– prăjituri cremşnit.