Piftele-cu-sos

Piftele cu sos

Ingrediente pentru Piftele – 1 ceapă – 1 cartof – 1 vârf de cuţit de sare – piper, usturoi – 1 ou – pesmet – pătrunjel – mărar – 1/2 […]

Piftele cu sos publicat: 2020-05-02T09:16:10+03:00, actualizat: 2020-05-02T10:18:54+03:00 by Reţete începători
Stufat-de-miel

Stufat de miel

Stufatul este o mâncare gustoasă, săţioasă şi pe placul tuturor românilor care preferă să aibă pe masa de Paşte toate produsele tradiţionale. Nu este o reţetă grea dar credeţi-mă, la […]

Stufat de miel publicat: 2020-04-14T09:53:50+03:00, actualizat: 2020-04-14T10:27:12+03:00 by Reţete începători
Mancare de mazare cu carnati

Mâncare de mazăre cu cârnaţi

O mâncare foarte uşor de făcut este mâncarea de mazăre. Pentru a-i da un gust deosebit o vom completa cu cârnaţi prăjiţi. Desigur pe lângă acestea putem pune în farfurie […]

Mâncare de mazăre cu cârnaţi publicat: 2020-03-14T10:15:29+02:00, actualizat: 2020-03-14T11:44:54+02:00 by Reţete începători
Fasole-cu-carnati

Mâncare de fasole cu cârnaţi

Facem ce facem şi inevitabil ne întoarcem la fasole, respectiv la fasolea cu costiţă, cârnaţi, afumături, morcovi, ceapă, roşii, dafin etc. Deşi tradiţională de ziua Marii Uniri, cred că nu […]

Mâncare de fasole cu cârnaţi publicat: 2020-03-07T06:49:20+02:00, actualizat: 2020-03-07T07:12:48+02:00 by Reţete începători
Sarmale-in-foi-de-varza

Sarmale în foi de varză

Sarmalele se pot face în multe feluri, din mai multe tipuri de carne (porc, vită, oaie, pui) şi învelite în diverse foi (varză crudă sau murată, viţă de vie, ştevie, […]

Sarmale în foi de varză publicat: 2020-02-29T08:42:19+02:00, actualizat: 2020-02-29T10:09:04+02:00 by Reţete începători
1 2 3 4