Sarmalute-in-foi-de-vita

Sărmăluţe în foi de viţă

Facem ce facem şi tot cu gândul la sarmale ajungem, însă este bine că avem soluţii pentru a le alterna. De exemplu, haideţi să vedem astăzi varianta de sarmăluţe în […]

Sărmăluţe în foi de viţă publicat: 2017-11-11T18:52:57+00:00, actualizat: 2017-11-11T19:55:14+00:00 by Reţete începători
Tocana de legume cu orez

Tocană de legume cu orez

Haideţi să facem azi un felul doi comunist! Desigur, biata mâncare nu are nimic de-a face cu relele comunismului, doar că aceasta se găsea din abundenţă pe rafturile din orice […]

Tocană de legume cu orez publicat: 2017-09-29T09:36:45+00:00, actualizat: 2017-09-29T10:54:50+00:00 by Reţete începători
Mancare-de-fasole-galbena-pastai

Mâncare de fasole galbenă păstăi

O mâncare gustoasă pe care o facem în special vara este mâncarea de fasole galbenă pastăi. Nu se face greu şi este de sezon. Mâncarea de fasole galbenă este ideală […]

Mâncare de fasole galbenă păstăi publicat: 2017-05-13T10:36:47+00:00, actualizat: 2017-05-13T10:36:47+00:00 by Reţete începători
Tocanita-de-ciuperci

Tocăniţă de ciuperci

Astăzi, un felul doi gustos şi uşor de făcut: tocaniţă de ciuperci. De regulă când preparăm acestă reţetă este bine să cumpărat ciuperci numai de la magazin şi să evităm […]

Tocăniţă de ciuperci publicat: 2017-05-02T12:58:04+00:00, actualizat: 2017-05-02T12:58:04+00:00 by Reţete începători
Stufat-de-miel

Stufat de miel

Stufatul este o mâncare gustoasă, săţioasă şi pe placul tuturor românilor care preferă să aibă pe masa de Paşte toate produsele tradiţionale. Nu este o reţetă grea dar credeţi-mă, la […]

Stufat de miel publicat: 2017-04-14T16:53:50+00:00, actualizat: 2017-04-14T19:36:49+00:00 by Reţete începători
1 2 3 4