Stufat-de-miel

Stufat de miel

Stufatul de miel este o mâncare gustoasă, săţioasă şi pe placul tuturor românilor care preferă să aibă pe masa de Paşte toate produsele tradiţionale. Nu este o reţetă grea, credeţi-mă, […]

Stufat de miel publicat: 2022-04-22T08:53:50+03:00, actualizat: 2022-04-22T09:51:47+03:00 by Reţete începători
Frigarui-01

Frigărui din piept de pui cu legume

Se întrevede un nou grătar şi nu mai ştiţi ce să puneţi pe el? Iată o idee ce necesită un pic de migălit însă răsplata va fi pe măsură, adică […]

Frigărui din piept de pui cu legume publicat: 2022-02-05T13:48:08+02:00, actualizat: 2022-02-05T14:32:15+02:00 by Reţete începători
Sarmale-in-foi-de-varza

Sarmale în foi de varză

Sarmalele se pot face în multe feluri, din mai multe tipuri de carne (porc, vită, oaie, pui) şi învelite în diverse foi (varză crudă sau murată, viţă de vie, ştevie, […]

Sarmale în foi de varză publicat: 2021-12-23T14:42:19+02:00, actualizat: 2021-12-23T15:12:19+02:00 by Reţete începători
Mancare de mazare cu carnati

Mâncare de mazăre cu cârnaţi

O mâncare foarte uşor de făcut este mâncarea de mazăre. Pentru a-i da un gust deosebit o vom completa cu cârnaţi prăjiţi. Desigur pe lângă acestea putem pune în farfurie […]

Mâncare de mazăre cu cârnaţi publicat: 2021-02-27T16:15:29+02:00, actualizat: 2021-02-27T17:10:13+02:00 by Reţete începători
Piftele-cu-sos

Piftele cu sos

Ingrediente pentru Piftele – 1 ceapă – 1 cartof – 1 vârf de cuţit de sare – piper, usturoi – 1 ou – pesmet – pătrunjel – mărar – 1/2 […]

Piftele cu sos publicat: 2020-05-02T09:16:10+03:00, actualizat: 2020-05-02T10:18:54+03:00 by Reţete începători
1 2 3 4