Compot-de-visine

Compot de vişine sau caise

Reţeta de compot prezentată în continuare se poate pune în practică, la fel de bine, atât cu vişine cât şi cu caise. Ce poate fi mai revigorant decât un castron […]

Compot de vişine sau caise publicat: 2020-07-04T09:09:57+03:00, actualizat: 2020-07-04T10:27:51+03:00 by Reţete începători
Hrean-razuit

Hrean ras în oţet

Hreanul ras este oricând binevenit în special pe lângă fripturi. La ultima masă de exemplu a fost atât de apreciat încât borcanul a fost… pur şi simplu luat la pachet […]

Hrean ras în oţet publicat: 2018-10-03T08:23:05+03:00, actualizat: 2018-10-03T09:26:05+03:00 by Reţete începători
Zacusca

Zacuscă de vinete

Toată iarna copilul şi soţul meu mănâncă zacuscă, de aceea o gătesc negreşit în fiecare an. Întotdeauna fac zacusca pe la începutul anului şcolar şi anume atunci când legumele se […]

Zacuscă de vinete publicat: 2015-09-24T15:29:34+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:39+03:00 by Reţete începători
Ardei-gras

Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavatul nu-mi lipseşte de la niciun fel de mâncare, indiferent de anotimp. Iarna, folosesc zarzavat conservat astfel încât ciorbele şi mâncărurile vor avea aproape acelaşi gust bun ca şi în […]

Zarzavat pentru ciorbe publicat: 2013-12-31T14:03:12+03:00, actualizat: 2017-01-23T09:58:18+03:00 by Reţete începători