Zacusca

Zacuscă de vinete

Toată iarna copilul şi soţul meu mănâncă zacuscă, de aceea o gătesc negreşit în fiecare an. Întotdeauna fac zacusca pe la începutul anului şcolar şi anume atunci când legumele se […]

Zacuscă de vinete publicat: 2015-09-24T15:29:34+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:39+00:00 by Reţete începători
Hrean-razuit

Hrean ras în oţet

Hreanul ras este oricând binevenit în special pe lângă fripturi. La ultima masă de exemplu a fost atât de apreciat încât borcanul a fost … pur şi simplu luat la […]

Hrean ras în oţet publicat: 2015-02-06T19:23:05+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:39+00:00 by Reţete începători
Compot-de-visine

Compot de vişine sau caise

Aceasta este o reţetă de compot de fructe ce se poate pune la fel de bine în practică indiferent că folosim vişine sau caise. Ingrediente – 5 kg. fructe (vişine […]

Compot de vişine sau caise publicat: 2014-01-16T21:09:57+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători
Ardei-gras

Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavatul nu-mi lipseşte de la niciun fel de mâncare, indiferent de anotimp. Iarna, folosesc zarzavat conservat astfel încât ciorbele şi mâncărurile vor avea aproape acelaşi gust bun ca şi în […]

Zarzavat pentru ciorbe publicat: 2013-12-31T14:03:12+00:00, actualizat: 2017-01-23T09:58:18+00:00 by Reţete începători