Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]

Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]
Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. [banner_vap2s] Cum consumul moderat de peşte are efecte […]
Şi acum preferata mea, un aperitiv ce completează mesele festive ale tuturor românilor, Salata de Boeuf! Deşi denumirea conţine boeuf, reţeta aceasta se face şi fără carne, deoarece adesea consumăm […]
Ouăle umplute (cu sau fără pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care îl pregătesc la orice masă festivă, uşor de preparat şi care se consumă foarte repede. Ouăle […]
Piftia de porc este o gustare rece tradiţională ce nu lipseşte de pe masă, cel puţin de câteva ori în timpul unei ierni. Reţeta piftiei este foarte simplă iar când […]