Oua-umplute

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat)

Ouăle umplute (cu sau fără pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care îl pregătesc la orice masă festivă, uşor de preparat şi care se consumă foarte repede. Ouăle […]

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat) publicat: 2017-12-31T16:37:27+00:00, actualizat: 2017-12-31T17:58:39+00:00 by Reţete începători
Pasta-de-peste

Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. Cum consumul moderat de peşte are efecte pozitive […]

Pastă de peşte publicat: 2017-12-31T14:11:45+00:00, actualizat: 2017-12-31T15:42:25+00:00 by Reţete începători
Salata-de-boeuf

Salată de Boeuf (fără carne)

Şi acum preferata mea, un aperitiv ce completează mesele festive ale tuturor românilor, Salata de Boeuf! Ingrediente – 1/2 kg. morcov – 5 cartofi – 1 cutie mazăre – 3 […]

Salată de Boeuf (fără carne) publicat: 2017-12-23T20:12:39+00:00, actualizat: 2017-12-23T21:32:13+00:00 by Reţete începători
Pizza-cu-felii-de-paine

Pizza cu felii de pâine

Pizza cu felii de pâine este un aperitiv ieftin şi la îndemâna oricui. Este foarte uşor de făcut şi poate fi personalizată periodic, după gustul şi preferinţele fiecăruia. În afară […]

Pizza cu felii de pâine publicat: 2017-08-01T15:41:23+00:00, actualizat: 2017-08-01T16:40:27+00:00 by Reţete începători
salata-orientala

Salată orientală

Un aperitiv uşor şi răcoritor este salata orientală. Această salată o facem de obicei alături de o friptură de pui, de porc, sau ca garnitură lângă cârnăciori. Iată o reţetă […]

Salată orientală publicat: 2017-07-09T13:42:17+00:00, actualizat: 2017-07-09T17:22:47+00:00 by Reţete începători
1 2 3 4