Pasta-de-peste

Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. Cum consumul moderat de peşte are efecte pozitive […]

Pastă de peşte publicat: 2020-05-23T11:11:45+03:00, actualizat: 2020-05-23T12:37:17+03:00 by Reţete începători
Hamsii-prajite-in-malai

Hamsii prăjite în mălai

De multe ori în trecut am făcut hamsii prăjite însă rezultatul era adesea nesatisfăcător pentru că se lipeau de tigaie, se sfărâmau şi nu arătau bine estetic. Au fost foarte […]

Hamsii prăjite în mălai publicat: 2020-05-16T14:05:01+03:00, actualizat: 2020-05-16T15:16:53+03:00 by Reţete începători
Drob-de-miel

Drob de miel în prapur sau aluat

Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]

Drob de miel în prapur sau aluat publicat: 2020-04-15T12:05:40+03:00, actualizat: 2020-04-15T13:24:47+03:00 by Reţete începători
Piftie-de-porc

Piftie de porc

Piftia de porc este o gustare rece tradiţională ce nu lipseşte de pe masă, cel puţin de câteva ori în timpul unei ierni. Reţeta piftiei este foarte simplă iar când o […]

Piftie de porc publicat: 2020-02-22T08:50:58+03:00, actualizat: 2020-02-22T09:39:45+03:00 by Reţete începători
Ciuperci-cu-maioneza

Ciuperci cu maioneză

Salata de ciuperci cu maioneză este un aperitiv uşor, care se face repede şi se consumă la fel de repede, mai ales atunci când este rece, tocmai scoasă din frigider! […]

Ciuperci cu maioneză publicat: 2019-05-24T08:40:42+03:00, actualizat: 2019-05-24T09:55:02+03:00 by Reţete începători
1 2 3 4