salata-orientala

Salată orientală

Un aperitiv uşor şi răcoritor este salata orientală. Această salată o facem de obicei alături de o friptură de pui, de porc, sau ca garnitură lângă cârnăciori. Iată o reţetă […]

Salată orientală publicat: 2017-07-09T13:42:17+00:00, actualizat: 2017-07-09T17:22:47+00:00 by Reţete începători
Saratele-cu-chimen

Sărăţele cu chimen

Un aperitiv sărat poate consta oricând din sărăţelele cu chimen. Reţeta nu are nevoie de foarte multe ingrediente şi nici nu stăm foarte mult timp în bucătărie deoarece se face […]

Sărăţele cu chimen publicat: 2017-05-19T10:52:06+00:00, actualizat: 2017-05-19T10:55:43+00:00 by Reţete începători
Hamsii-prajite-in-malai

Hamsii prăjite în mălai

De multe ori în trecut am făcut hamsii prăjite însă rezultatul era adesea nesatisfăcător pentru că se lipeau de tigaie, se sfărâmau şi nu arătau estetic. Au fost foarte multe […]

Hamsii prăjite în mălai publicat: 2017-04-28T13:05:01+00:00, actualizat: 2017-04-28T13:05:01+00:00 by Reţete începători
Pasta-de-peste

Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. Cum consumul moderat de peşte are efecte pozitive […]

Pastă de peşte publicat: 2017-04-26T20:11:45+00:00, actualizat: 2017-04-26T20:20:59+00:00 by Reţete începători
Drob-de-miel

Drob de miel în prapur sau aluat

Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]

Drob de miel în prapur sau aluat publicat: 2017-04-10T10:05:40+00:00, actualizat: 2017-04-10T14:12:05+00:00 by Reţete începători
1 2 3 4