Piftie-de-porc

Piftie de porc

Piftia de porc este o gustare rece tradiţională ce nu lipseşte de pe masă, cel puţin de câteva ori în timpul unei ierni. Reţeta piftiei este foarte simplă iar când o […]

Piftie de porc publicat: 2020-02-22T08:50:58+02:00, actualizat: 2020-02-22T09:39:45+02:00 by Reţete începători
Ciuperci-cu-maioneza

Ciuperci cu maioneză

Salata de ciuperci cu maioneză este un aperitiv uşor, care se face repede şi se consumă la fel de repede, mai ales atunci când este rece, tocmai scoasă din frigider! […]

Ciuperci cu maioneză publicat: 2019-05-24T08:40:42+02:00, actualizat: 2019-05-24T09:55:02+02:00 by Reţete începători
Drob-de-miel

Drob de miel în prapur sau aluat

Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]

Drob de miel în prapur sau aluat publicat: 2019-04-20T10:05:40+02:00, actualizat: 2019-04-20T11:59:06+02:00 by Reţete începători
Piftele

Piftele (chiftele)

Piftelele – un aperitiv pe care eu îl fac cu carne de porc, mai ales când nu am mult timp de gătit. Este ideal şi uşor de făcut. Sfat: Ca să […]

Piftele (chiftele) publicat: 2019-03-17T13:48:48+02:00, actualizat: 2019-03-17T15:02:19+02:00 by Reţete începători
Oua-umplute

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat)

Ouăle umplute (cu sau fără pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care îl pregătesc la orice masă festivă, uşor de preparat şi care se consumă foarte repede. Ouăle […]

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat) publicat: 2017-12-31T16:37:27+02:00, actualizat: 2017-12-31T17:58:39+02:00 by Reţete începători
1 2 3 4