Drob-de-miel

Drob de miel în prapur sau aluat

Una dintre vedetele sărbătorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar tradiţional românesc este una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paşte, ce se serveşte la masă alături […]

Drob de miel în prapur sau aluat publicat: 2025-04-16T12:05:40+02:00, actualizat: 2025-04-16T12:47:05+02:00 by Reţete începători
Pasta-de-peste

Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. [banner_vap2s] Cum consumul moderat de peşte are efecte […]

Pastă de peşte publicat: 2024-12-24T06:00:45+02:00, actualizat: 2024-12-24T07:52:19+02:00 by Reţete începători
Salata-de-boeuf

Salată de Boeuf (fără carne)

Şi acum preferata mea, un aperitiv ce completează mesele festive ale tuturor românilor, Salata de Boeuf! Deşi denumirea conţine boeuf, reţeta aceasta se face şi fără carne, deoarece adesea consumăm […]

Salată de Boeuf (fără carne) publicat: 2024-12-20T07:12:39+02:00, actualizat: 2024-12-20T09:06:38+02:00 by Reţete începători
Oua-umplute

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat)

Ouăle umplute (cu sau fără pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care îl pregătesc la orice masă festivă, uşor de preparat şi care se consumă foarte repede. Ouăle […]

Ouă umplute (cu sau fără pate de ficat) publicat: 2024-12-17T09:37:27+02:00, actualizat: 2025-02-28T11:27:05+02:00 by Reţete începători
Piftie-de-porc

Piftie de porc

Piftia de porc este o gustare rece tradiţională ce nu lipseşte de pe masă, cel puţin de câteva ori în timpul unei ierni.  Reţeta piftiei este foarte simplă iar când […]

Piftie de porc publicat: 2024-11-22T12:50:58+02:00, actualizat: 2024-11-22T13:02:07+02:00 by Reţete începători
1 2 3 4