Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei.

Cum consumul moderat de peşte are efecte pozitive pe timp îndelungat asupra întregului organism, azi vom vedea cum se prepară pasta de peşte, un aperitiv gustos şi foarte uşor de făcut.

Reţeta Pastă de peşte

1. Ingrediente pentru pasta de peşte

– 2 conserve de peşte întreg în ulei
– 3 ouă fierte tari
– 100 grame unt
– zeama de la o jumătate de lămâie + câteva feliuţe de lămâie
– câteva măsline
– un praf de sare
– piper.

2. Pastă de peşte – Mod de preparare

Într-un castron se pisează peştele cu tot cu ulei, apoi se adaugă ouăle fierte răzuite, sare, piper, unt şi zeama de la lămâie. Toate se amestecă continu, apoi se potriveşte gustul de sare, piper şi zeamă de lămăie.

Pastă de peşte

Pasta obţinută la final se pune pe un platou sau în castroane şi se ornează după preferinţe cu măsline, felii de lămăie, bucăţele de ou fiert etc. Înainte de a consuma pasta de peşte se scoate din frigider, pentru ca untul rece adăugat în compoziţie să nu întărească preparatul. Poftă bună!


Pastă de peşte publicat: 2021-01-16T08:11:45+02:00, actualizat: 2021-01-16T09:46:09+02:00 by Reţete începători