Pastă de peşte

Peştele este un sortiment de carne cu puţine calorii, necesar ochilor şi pielii, cu beneficii uimitoare pentru slăbit, memorie şi prevenirea osteoporozei. Cum consumul moderat de peşte are efecte pozitive pe timp îndelungat asupra întregului organism, azi vom vedea cum se prepară pasta de peşte, un aperitiv gustos şi foarte uşor de făcut.

Ingrediente

– 2 conserve de peşte întreg în ulei
– 3 ouă fierte tari
– un praf de sare
– piper
– zeama de la o jumătate lămâie
– 100 grame unt.

Pastă de peşte – Mod de preparare

Într-un castron se pisează peştele cu tot cu ulei, se adaugă ouăle fierte răzuite, sare, piper, unt şi zeama de la lămâie. Toate se amestecă continu, apoi se potriveşte gustul de sare, piper şi zeamă de lămăie.

Pastă de peşte

Pasta obţinută la final se pune pe un platou şi se ornează după preferinţe cu bucăţele de ou fiert, felii de lămăie sau măsline. Înainte de a consuma acest preparat se scoate din frigider, pentru că untul adăugat în compoziţie întăreşte uşor preparatul.

Pastă de peşte publicat: 2017-04-26T20:11:45+00:00, actualizat: 2017-04-26T20:20:59+00:00 by Reţete începători