Ciorba-de-perisoare

Ciorbă de perişoare

La noi în familie ciorbele fac legea, iar ciorba de perişoare ocupă primul loc în topul preferinţelor. Această veche ciorbă tradiţională românească este uşor de pregătit şi este foarte gustoasă. Iată reţeta: […]

Ciorbă de perişoare publicat: 2014-08-28T11:00:11+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+03:00 by Reţete începători

Ciorbă de dovlecei

Ciorba de dovlecei este o ciorbă uşoară care se poate mânca şi rece. Ingrediente – 2 dovlecei – 2 cepe – 1 morcov – 1 ţelină – 1 păstârnac – 2 […]

Ciorbă de dovlecei publicat: 2013-08-29T16:49:53+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+03:00 by Reţete începători
Ciorba-de-salata

Ciorbă de salată

Ciorba de salată este o ciorbă uşoară, de sezon, apreciată mult pentru că se poate consuma şi rece. Ingrediente – 2 salate – 2 ouă – 200 gr. slănină – […]

Ciorbă de salată publicat: 2013-08-22T08:33:20+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+03:00 by Reţete începători

Ciorbă de salată

Începem cu ceva uşor, o ciorbică ce se face repede şi nu necesită mult efort. Ingrediente – 2 salate – 3-4 căţei usturoi – 2 ouă – 3 bucăţi de […]

Ciorbă de salată publicat: 2013-03-19T13:00:43+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:41+03:00 by Reţete începători
1 2