Fasole cu coastă afumată şi tarhon

Fasolea cu coastă afumată şi tarhon este o altă reţetă învăţată de la soacra mea.

Ingrediente

– 2 căni fasole
– 1 cartof
– 1 ceapă
– 1 morcov
– 400 gr. coastă afumată
– 1 lingură făină
– 1 lingură ulei
– 5-6 fire tarhon
– 2-3 linguri oţet.

Fasole cu coastă afumată şi tarhon – Mod de preparare

Se pune de seara fasolea la înmuiat. Într-o oală se pun la fiert: apa, fasolea, coasta afumată şi legumele tăiate mărunt.

Fasole cu coastă afumată şi tarhon

Când toate s-au fiert, separat se face un rântaş din făină şi ulei şi se adaugă în oala cu fasole amestecând continuu. Se toacă tarhonul, se adaugă în fasole şi se acreşte cu oţet după gust.


Fasole cu coastă afumată şi tarhon publicat: 2019-06-15T10:41:31+03:00, actualizat: 2019-06-15T13:36:26+03:00 by Reţete începători