Piftele cu sos

Putem face la piftele un sos gustos.

Sosul

– 1 lingură de făină
– 1 lingură de ulei
– 2 linguri bulion

Se pune uleiul cu făină la foc, se amestecă continuu ca să nu se ardă, se adaugă 2 căni de apă, se lăsă puţin să fiarbă, adăugăm piftelele şi le ţinem 10 minute după care punem şi bulionul.

Ingrediente pentru piftele

– 1 ceapă
– 1 cartof
– 1 vârf de cuţit de sare
– Piper, usturoi
– 1 ou
– Pesmet
– Pătrunjel
– Mărar
– 1/2 Kg. carne de porc tocată
– ulei

Se amestecă ingredientele, se fac piftelele şi se trec prin făină. Se pun în tavă la cuptor, avem grijă să le întoarcem să nu se ardă.

Piftele cu sos publicat: 2013-07-15T09:16:10+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători