Curăţenia este o povară? Las-o pe mâna profesioniştilor!

Curăţenia este o povară?

Doar ce am gătit de câteva ori şi iar a venit vremea curăţeniei, dar nu la curăţenia aceea zilnică şi uşoară de după gătit mă refer, ci la acea curăţenie generală, nesuferită şi greoaie, pe care o facem periodic luând la mâna casa întreagă.

Soluţia alternativă de curăţenie

Ce vreau să vă spun eu astăzi este tocmai o soluţie alternativă de efectuare şi menţinere a curăţeniei, practică şi convenabilă, ce vă poate face viaţa extrem de plăcută!

Într-una din zile am fost în vizită la o prietenă unde… totul sclipea de curăţenie. Acuma, serviciul este cam la fel pentru toată lumea iar timpul lipseşte cu desăvârşire, însă cum se face că la unii este o curăţenie sclipitoare iar la alţii nu?

Serviciile de curăţenie la domiciliu

Secretul mi l-a dezvăluit chiar prietena mea, e drept, ceva mai înstărită, şi constă într-un abonament încheiat cu o firmă de curăţenie. Firma respectivă efectuează periodic, în baza acelui abonament, servicii de curăţenie la domiciliu, săptămânal sau după un grafic convenit de comun acord.

Începutul a fost şi la ea mai cu reţinere, însă acum nu mai poate trăi fără aceste servicii şi nici nu mai concepe facă singură curăţenie prin casă.

Curatenie la domiciliu (1)

Preţul serviciilor de curăţenie

Imediat ne-am aşezat la bârfă şi desigur am descusut-o în continuare pentru a afla noi informaţii. Preţul abonamentului, mi-a zis ea, este variabil în funcţie de numărul de camere şi de frecvenţa convenită a se face curăţenie. De asemenea abonamentul poate include suplimentar şi serviciul de călcare a hainelor.

Totul se stabileşte şi se negociază la început, în funcţie de ce vrei tu şi ce îţi recomandă ei, pentru eficienţă şi calitate maximă.

Operaţii de curăţenie efectuate

Când mi-a descris firma de curăţenie, am aflat că aceasta poate efectua chiar şi operaţii pe care de obicei noi nu le facem, sau le facem foarte rar, cum ar fi: curăţarea pereţilor şi a tavanelor, curăţarea uşilor inclusiv a tocurilor şi cadrelor, curăţarea mochetelor şi canapelelor, a dulapurilor şi rafturilor, curăţarea obiectelor de decor, a geamurilor, lustrelor şi plafonierelor.

De parcă nu era de ajuns, prietena mea a mai adus şi alte argumente pentru a-şi arăta mulţumirea profundă cum ar fi: dezinfectarea locuinţei, eliminarea completă a prafului din casă şi redarea strălucirii tuturor suprafeţelor lucioase.

Curatenie la domiciliu (2)

Avantajele colaborării cu o firmă de curăţenie

Toate acestea sunt posibile datorită produselor profesionale utilizate de personalul de curăţenie şi, în plus, veţi avea astfel şi garanţia utilizării doar a produselor inofensive pentru sănătatea umană.

Pe mine personal m-a convins. Decât să cumpăr din neştiinţă produse nepotrivite, sau multiple produse şi accesorii scumpe, pe care să le folosesc parţial şi destul de rar, dar mai ales pentru calitatea curăţeniei şi (de ce nu) pentru comoditatea mea, voi lua în calcul chiar de luna aceasta să apelez la o asemenea firmă de curăţenie la domiciliu.Curăţenia este o povară? Las-o pe mâna profesioniştilor! publicat: 2022-04-09T07:53:18+03:00, actualizat: 2022-04-09T09:00:41+03:00 by Reţete începători