Ciuperci cu maioneză

Un aperitiv uşor, se face repede, se consumă la fel de repede.

Ingrediente

– 2 cutii de ciuperci

Maioneza

– 3 gălbenuşuri
– 300 ml ulei
– 1 linguriţă de zeamă de lămâie

Pregătim maioneza: punem gălbenuşurile într-un castron, cu zeama de lămâie şi un praf de sare. Amestecăm întotdeauna cu o lingură de lemn, apoi începem să turnăm uleiul picătură cu picătură, se freacă mereu şi din când în când punem şi puţină zeamă de lămâie.

Ciuperci cu maioneză

După ce am terminat maioneza ne ocupăm de ciuperci, le spălăm foarte bine şi le tăiem mărunt. Amestecam maioneza cu ciupercile, gustăm ca să vedem dacă este destul de sărată.

Ciuperci cu maioneză publicat: 2013-05-27T09:40:42+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători