Bomboane Raffaello

Vom face astăzi ceva dulce şi foarte bun. Aceasta este o reţetă ultra rapidă pe care am învăţat-o de la mama mea, în urma căreia rezultă delicioasele bomboane Rafaello.

Ingrediente

– 2 pungi fulgi de cocos
– 250 gr. zahăr farin
– 1 pachet de unt
– 1 sticluţă esenţă de rom
– 2 pliculeţe de zahăr vanilat
– 150 ml. lapte

Într-o cratiţă se pun pe rând: untul, zahărul, laptele, esenţa şi o pungă de cocos. Toate se amestecă bine până când obţinem o cremă consistentă. Din crema astfel obţinută facem biluţe de mărimea dorită.

Bomboane-Raffaello

Înainte de a le aşeza şi orna pentru servire, presărăm cea de-a doua pungă de cocos într-o farfurie şi tăvălim pe rând bomboanele pentru a obţine forma pufoasă specifică bomboanelor Raffaello.


Bomboane Raffaello publicat: 2014-12-16T08:47:44+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:39+00:00 by Reţete începători