Bomboane Raffaello

Vom face astăzi ceva dulce şi foarte bun. Aceasta este o reţetă ultra rapidă în urma căreia rezultă delicioasele bomboane Rafaello.

Deşi reţeta originală prevede un amestec de ingrediente speciale precum nucă de cocos din insulele Pacificului şi migdale albe din California, putem obţine piacere puro (plăcerea pură) şi acasă dacă ne străduim să procurăm ingredientele originale, iar dacă nu, atunci ne putem apropia de aceasta cu reţeta recomandată mai jos. Migdalele sunt opţionale, mai ales pentru cazul în care consumatorii sunt mai în vârstă.

Reţeta Bomboane Raffaello

1. Ingrediente

– 2 pungi fulgi de cocos
– 250 gr. zahăr farin
– 1 pachet de unt
– 1 sticluţă esenţă de rom
– 2 pliculeţe de zahăr vanilat
– 150 ml. lapte

2. Bomboane Raffaello – Mod de preparare

Într-o cratiţă se pun pe rând: untul, zahărul, laptele, esenţa şi o pungă de cocos. Toate se amestecă bine până când obţinem o cremă consistentă. Din crema astfel obţinută facem biluţe de mărimea dorită.

Bomboane-Raffaello

Înainte de a le aşeza şi orna pentru servire, presărăm cea de-a doua pungă de cocos într-o farfurie şi tăvălim pe rând bomboanele pentru a obţine forma pufoasă specifică bomboanelor Raffaello. Poftă bună!Bomboane Raffaello publicat: 2021-10-16T11:47:44+03:00, actualizat: 2021-10-16T12:48:15+03:00 by Reţete începători