Ciorbă de salată

Ciorba de salată este o ciorbă uşoară, de sezon, apreciată mult pentru că se poate consuma şi rece.

Ingrediente

– 2 salate
– 2 ouă
– 200 gr. slănină
– 2 linguri oţet
1 lingură făină

Se spală bine salata şi se taie mărunt. Se pune la fiert, se adaugă sare si se fierbe cam 30 minute. Tăiem slănina mărunt, se pune la prăjit într-o cratiţă amestecând continuu să nu se ardă, se bat ouăle şi se toarnă peste slănină.

Ciorba de salata 2

Se adaugă amestecul în ciorba de salată. Separat într-un castron se pun 1 gălbenuş de ou, 1 lingură de faină, oţetul şi se bat bine până se face un aluat. Când am luat ciorba de pe foc se adaugă şi acest aluat.


Ciorbă de salată publicat: 2013-08-22T08:33:20+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:39:40+00:00 by Reţete începători